Uitgevers

Als uitgever brengt u prachtige boeken en andere informatiedragers uit. Online en op papier. Maar wist u dat drie op de tien Nederlanders moeite hebben met lezen? Daarmee gaat een groot deel van uw publiek aan u voorbij.

Oplossingen voor anders lezen
Dedicon maakt informatie toegankelijk voor iedereen. En dan hoeft u niemand nog te missen. Ideaal voor mensen die liever een boek luisteren in de trein of auto. Of leerlingen met dyslexie die verder komen met audio-digitaal lesmateriaal. Veel uitgevers zijn we hiermee al van dienst. Wij weten als geen ander hoe we andere vormen van lezen kunnen ontwikkelen. En hoe blij mensen hiermee zijn. Denk bijvoorbeeld aan audioboeken, e-books of een combinatie daarvan. Van advies tot productie, u heeft een vaste contactpersoon voor het hele project.

Zij gingen u voor
Bent u benieuwd waarom steeds meer uitgevers toegankelijke informatie aanbieden? En wat Dedicon voor hen betekent?

  • Enrico Meeuwsen, Uitgeverij Malmberg: “Meedenken vanuit de eindgebruiker. Daar is Dedicon sterk in.”
  • Jitske Kingma van Uitgeverij Elikser: “Dedicon levert onze e-books; ter zake kundig en met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Monique Lindzen, Uitgeverij Thema: “Met luisterboeken kun je altijd en overal lezen en leren.”
  • Cor van Bommel, Gottmer Uitgevers Groep: “We hadden een stem in gedachten en die vonden we bij Dedicon.” 

Meer informatie
Maak uw informatie toegankelijk voor iedereen. Meer weten? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via 0486 - 486 486 of info@dedicon.nl.

AddToAny