lachende man middelbare leeftijd met baard

Toegankelijk publiceren

Tekst en beeld moeten voor iedereen toegankelijk zijn, ook voor mensen met leesbeperkingen. Dedicon helpt uitgeverijen met brontoegankelijk publiceren. 
Of je nu de essentie van toegankelijk publiceren wilt begrijpen, je vaardigheden wilt verbeteren of opdrachten moet verstrekken en controleren, Dedicon staat voor je klaar. 

Kom verder!

Een cursusdeelnemer luistert glimlachend, zittend in een lesruimte. Op de achtergrond zijn ook enkele cursusdeelnemers te zien.

Hoe wij uitgevers helpen:

Sander Groothuis

 

"Eindelijk een programma dat richting en de nodige houvast geeft. 
We weten nu waar we moeten beginnen." 

Sander Groothuis, uitgever, over de cursus 
Toegankelijk Publiceren: Pragmatische Inzichten

 

Dedicon en toegankelijk publiceren

Bij Dedicon geloven we in een wereld waarin tekst en beeld toegankelijk is voor iedereen. Ook voor mensen met een leesbeperking. Daarom maken wij bestaande informatie vaak achteraf alsnog waarneembaar. Maar zou het niet mooi zijn wanneer informatie in de bron al toegankelijk zou zijn? Onze experts delen daarom graag hun kennis met iedereen die tekst en beeld publiceert, geven workshops en advies.

Als iedereen meedoet, kan iedereen meedoen!

Informatie is pas toegankelijk wanneer deze begrijpelijk, bedienbaar en waarneembaar is. Dedicon maakt voornamelijk tekst en beeld waarneembaar. Samenwerking met andere partijen is dus van groot belang. Want pas als iedereen meedoet, kan iedereen meedoen! Meer weten? Neem contact op of kom langs voor een vrijblijvend gesprek.

Meer over toegankelijk publiceren