Digitaal lezen

Aantrekkelijke leesvormen zijn mooi. Maar hoe converteer je deze? Met jaren ervaring in tekstconversie levert Dedicon in opdracht van uitgevers een hoge kwaliteit e-books.

E-books in diverse formaten
E-books (electronic books) zijn kortgezegd digitale documenten. Ze worden weergegeven op een e-reader of op beeldschermen van computers, tablets en smartphones. De meest gangbare bestandsformaten zijn ePub en PDF. Dedicon verzorgt ook conversies naar Kindle eBooks.

Uniek in de markt
Bij de productie van e-books gaan wij verder dan de meeste aanbieders. Vooral in de nabewerking. Deze is van een ongekend hoog niveau en vergelijkbaar met fysieke boeken. En daarmee komen we tegemoet aan de wensen van veeleisende lezers. Naast kwaliteit hechten we aan afspraken over levertijden.

Waarom e-books van Dedicon?
Nagenoeg ieder formaat is mogelijk. Dus ook ePub én Kindle. De nieuwe formaten zoals ePub fixed layout (speciaal voor iPad) en ePub3 zijn uiteraard ook leverbaar. Wij berekenen geen royalty’s, slechts een eenmalig voordelig tarief (afhankelijk van paginaomvang en moeilijkheidsgraad). Wij begrijpen dat kwaliteit wordt bepaald door converteren én nabewerken. Met jaren ervaring is de productie van e-books bij ons in professionele handen.

Vraag nu vrijblijvend inkijkexemplaren aan en ervaar de kwaliteit.

AddToAny