Laat je stem gelden

BEN JIJ OP ZOEK NAAR LEUK EN BIJZONDER VRIJWILLIGERSWERK? ZOEK NIET VERDER, WANT HET ALLERLEUKSTE VRIJWILLIGERSWERK VIND JE BIJ DEDICON.

Wij zoeken mensen die goed bij stem zijn. Mensen die enorm van lezen en voorlezen houden. Mensen die het heerlijk vinden om met hun stem bezig te zijn. Mensen die creatief met taal bezig willen zijn. Mensen die zich graag voor een ander in willen zetten. Mensen die woorden en beelden tot leven willen brengen voor anderen die tekst en beeld niet (goed) kunnen lezen. 

Kortom: wij zoeken mensen die vrijwilliger willen worden bij Dedicon in Rijswijk of Grave! Is dit waar jij naar op zoek bent? Lees dan verder en klik op een vacature om je aan te melden.

 

Voorlezer leest in een studio een tijdschrift voor.
Voorlezer zit in een studiocabine met beeldscherm en microfoon
Pand in Grave met in oranje de tekst Studio 9, 10

Het allerleukste vrijwilligerswerk doe je bij Dedicon! Op één van onze studiolocaties in Grave of Rijswijk of gewoon van uit huis. 

In Grave hebben we 11 professionele opnamestudio’s, in Rijswijk 16. Bepaalde vrijwilligersfuncties kun je vanuit huis doen. Hoe dan ook, je kunt al je talenten inzetten wanneer je de allermooiste, spannendste, romantische en meest leerzame boeken of interessantste artikelen inspreekt of van beeldbeschrijvingen voorziet. Zo kan iemand die blind, slechtziend of dyslectisch is naar ‘jouw’ boek, krant of tijdschrift luisteren.

Voor alle functies geldt dat je van ons een gedegen training krijgt, zodat je goed voorbereid en met vertrouwen aan de slag kunt. Bij de verschillende vacatures staat vermeld wat we van jou vragen en wat je van ons kunt verwachten. Ook staat bij elke vacature vermeld hoe je je aan kunt melden.