Inge de Mönnink

Tijdens de studie van Inge sloeg haar interesse in taal- en spraaktechnologie om in ware fascinatie. Inge zag een toekomst voor zich waarin deze technologie ongekende mogelijkheden bood. Daar moest ze meer van weten, beter gezegd, alles. Er volgde een promotieonderzoek en inmiddels is Inge uitgegroeid tot een echte crack op haar vakgebied. Inge weet hierdoor nu al hoe de wereld er over 10 jaar uitziet. Dat ze deze kennis moest kapitaliseren, stond als een paal boven water.

Door het slim toepassen van technologie helpt Inge duizenden leerlingen met een leesbeperking om hun studie gewoon te kunnen volgen, net als ieder ander. De reacties van blije klanten geven haar een enorme kick. Die winst is voor Inge niet in geld uit te drukken, hier leeft ze voor. Haar academische achtergrond en haar persoonlijke overtuiging om jonge mensen te helpen komen bij Dedicon Educatief dan ook perfect bij elkaar. 

Dankzij visionairs als Inge vindt de technologie zijn weg naar steeds meer toepassingen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Inge ook leiding geeft aan het innovatieteam van Dedicon. 

Afbeelding
Portretfoto Inge de Mönnink

Inge de Mönnink

Manager Educatieve Dienstverlening & Strategische Innovatie