Club Orange

Jeugdige ervaringsdeskundigen geven Dedicon advies

De jeugdige leden van Club Orange vormen een belangrijke adviesraad van Dedicon. De leden van Club Orange hebben iets bijzonders: het zijn jongeren van vandaag die morgen niet van gisteren willen zijn. Dedicon ondersteunt die ambitie.

Wisselwerking

De leden van Club Orange zijn de gebruikers van de diensten van Dedicon. We trekken samen op. Zij kennen ons en wij hen. En dat werkt. Zij vertellen ons hoe we onze diensten en producten nog beter kunnen maken. Gevraagd en ongevraagd. Zij hebben invloed en zeggenschap. Laten tussen neus en lippen door ideeën vallen. Vertellen over hun dromen. En omdat wij alle suggesties serieus nemen, ontstaan er oplossingen die hen verder helpen. En bijdragen aan hun kwaliteit van leven. 

Als buitenstaander krijgt Dedicon een kijkje in het leven van de leden van Club Orange. Daarmee bieden ze een springplank om oplossingen te ontwikkelen die in hun leven passen. Zij helpen ons om hen te helpen. En soort eerste hulp om dromen uit te laten komen. 

vier leden van Club Orange samen met Anne Bottenheft en Dorine in 't Veld van Dedicon
vier leden van Club Orange

Talent

Club Orange is een hechte groep, allen tussen de 15 en 22 jaar oud en allemaal met een visuele beperking. Samen vormen ze een club, een team met gewichtige functies.


“De groep jonge mensen die niet goed kan zien, is klein. Daardoor is er weinig kennis en moet je heel veel zelf regelen. Dat frustreert me. Bij Club Orange krijg ik de mogelijkheden om daar wat aan te doen.” - Hannah


De club van je leven

Sommige talenten hebben vijf minuten bedenktijd nodig. Anderen twijfelen geen seconde. Want als er een club is waar je bij wilt horen, dan is het Club Orange wel. Reken maar dat je uit je dak gaat. Ideeën, invloed, inspiratie… Als lid van Club Orange heb je wat in de braille te brokkelen. Met jouw inzet kun je levens veranderen.

Join the club!

Club Orange. Daar zouden we allemaal wel bij willen horen. Maar ja, de leden gaan hier nou eenmaal niet graag weg. Gelukkig is er altijd ruimte vrij voor jong talent! Wil jij een plek in de club bemachtigen? Laat het ons weten! Je vindt hier de vacature en meer informatie.