Club Orange

Jeugdige ervaringsdeskundigen geven Dedicon advies

De jeugdige leden van Club Orange vormen een belangrijke adviesraad van Dedicon. De leden van Club Orange hebben iets bijzonders: het zijn jongeren van vandaag die morgen niet van gisteren willen zijn. Dedicon ondersteunt die ambitie.

Wisselwerking

De leden van Club Orange zijn de gebruikers van de diensten van Dedicon. We trekken samen op. Zij kennen ons en wij hen. En dat werkt. Zij vertellen ons hoe we onze diensten en producten nog beter kunnen maken. Gevraagd en ongevraagd. Zij hebben invloed en zeggenschap. Laten tussen neus en lippen door ideeën vallen. Vertellen over hun dromen. En omdat wij alle suggesties serieus nemen, ontstaan er oplossingen die hen verder helpen. En bijdragen aan hun kwaliteit van leven. 

Als buitenstaander krijgt Dedicon een kijkje in het leven van de leden van Club Orange. Daarmee bieden ze een springplank om oplossingen te ontwikkelen die in hun leven passen. Zij helpen ons om hen te helpen. En soort eerste hulp om dromen uit te laten komen. 

bijeenkomst met Club Orange najaar 2019

Talent

Club Orange is een hechte groep. Jesse, Anne, Twan, Ole, Hannah, Anne en Stan; ze zijn clubiconen. Allen met een topfunctie. Allen tussen de 15 en 20 jaar oud. En allen met een visuele beperking. Samen vormen ze een club, een team met gewichtige functies.


“De groep jonge mensen die niet goed kan zien, is klein. Daardoor is er weinig kennis en moet je heel veel zelf regelen. Dat frustreert me. Bij Club Orange krijg ik de mogelijkheden om daar wat aan te doen.” - Hannah


De club van je leven

Sommige talenten hebben vijf minuten bedenktijd nodig. Anderen twijfelen geen seconde. Want als er een club is waar je bij wilt horen, dan is het Club Orange wel. Reken maar dat je uit je dak gaat. Ideeën, invloed, inspiratie… Als lid van Club Orange heb je wat in de braille te brokkelen. Met jouw inzet kun je levens veranderen.

Join the club!

Club Orange. Daar zouden we allemaal wel bij willen horen. Maar ja, de leden gaan hier nou eenmaal niet graag weg. Soms gaat er iemand met pensioen. Als ie 20 wordt. Dan komt er ruimte vrij voor jong talent. Wil jij zijn plekkie dan innemen? Dan zul je er snel bij moeten zijn. Houd daarom de site goed in de gaten. Misschien maak jij dan kans op deze felbegeerde plek. Maarrr, alleen als je blind of slechtziend bent hoor. Anders heb je vette pech!

Meer weten over Club Orange?