Bedrijven

Bereik ál uw potentiële klanten

Als bedrijf wilt u uw doelgroep bereiken. Daarom deelt u informatie over uw producten en diensten, online en op papier. Echter, drie op de tien mensen in Nederland heeft een leesbeperking. Zij missen uw informatie. Een grote groep die u niet wilt missen. Hoe bereikt u ook deze mensen?

Dedicon maakt tekst en beeld toegankelijk

Dedicon maakt tekst en beeld toegankelijk voor iedereen. Of het nu gaat om een commerciële boodschap, een productbeschrijving, pensioenoverzicht, loonstrook of een vluchtplan voor uw kantoor, onze mensen zorgen voor de meest effectieve oplossing. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen in audio, digitale oplossingen, vergrotingen, braille of reliëf. Altijd op maat voor uw bedrijf. Veel oplossingen hebben ook voordelen voor zienden, twee vliegen in één klap. Al meer dan 60 jaar is Dedicon expert in het toegankelijk maken van tekst en beeld.

Lachende oudere man met bril en pet. Tekst: 'Wat fijn dat ik jouw informatie ook kan lezen'

Onderscheidend MVO

Zit maatschappelijk verantwoord ondernemen in uw DNA? En wilt u zich daarmee onderscheiden? Bied uw informatie dan aan in verschillende vormen. Toegankelijk en wel. Dan kan de lezer zelf kiezen welke vorm het beste bij hem past. Klantvriendelijk en klantgericht. Als geen ander weten wij hoe je andere vormen van lezen kunt ontwikkelen. En hoe uw klanten daarmee geholpen zijn. Onze hoogopgeleide professionals helpen u daarbij, geven advies en praktische handvatten. Wij leggen graag uit hoe u als organisatie tekst en beeld toegankelijk(er) kunt maken. Uw managers, ontwikkelaars, schrijvers kunnen met onze adviezen en tips direct aan de slag.

Veel voordeel voor bedrijven

Toegankelijke informatie aan de bron levert uw bedrijf veel voordelen op:

  • Groter bereik.
  • Klantgericht door merkbaar minder drempels.
  • Bespaart tijd en geld.
  • Onderdeel MVO-beleid.

Toepassingen en inspiratie

Productie Bedrijven

Afbeelding
een professioneel mengpaneel met tientallen schuifjes en een microfoon
Afbeelding
Voelbare plattegrond in kleur van de Efteling
Afbeelding
plattegrond met loep
Afbeelding
distributie: jongeman plakt een kartonnen doos dicht
Afbeelding
zaal gevuld met cursisten en een groot screen met daarop een presentatie

Meer weten? Neem contact op!