Digitale boeken

Toegankelijke digitale boeken

Of je nu wel of geen visuele beperking hebt, hoe handig is het om altijd en overal te kunnen lezen. Thuis, op kantoor, in de trein, in het café. Een boek lezen op een e-reader, een prentenboek bekijken op computer, smartphone of tablet. Dedicon produceert digitale boeken in de meest gangbare bestandsformaten, van EPUB tot Kindle. En van Harry Potter tot Baantjer. Ze worden weergegeven op een e-reader of op beeldschermen van computers, tablets en smartphones. De meest gangbare bestandsformaten zijn EPUB en PDF.

Vergelijkbaar met fysieke boeken

Bij de productie van digitale boeken gaan wij verder dan de meeste aanbieders. Vooral in de nabewerking. Zo voorziet Dedicon ieder digitaal boek van een heldere, navigeerbare structuur, zodat het ook toegankelijk is voor mensen met een leesbeperking. De digitale boeken zijn door deze nabewerking dan ook van een ongekend hoog niveau en vergelijkbaar met fysieke boeken.  

Waarom digitale boeken van Dedicon?

Nagenoeg ieder formaat is mogelijk. De nieuwe formaten zoals EPUB fixed layout (speciaal voor iPad) en EPUB3 zijn uiteraard ook leverbaar. Wij berekenen geen royalty’s, slechts een eenmalig voordelig tarief, afhankelijk van paginaomvang en moeilijkheidsgraad. Met jarenlange ervaring is de productie van digitale boeken bij ons in professionele handen. En behalve onze hoge kwaliteitseisen hechten we aan afspraken over levertijden.

De voordelen van onze digitale boeken:

  • Nagenoeg ieder formaat is mogelijk, ook EPUB
  • Voordelig tarief, vrij van royalty’s
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Snelle service
Publicatiedatum: 14 april 2022 Laatste update: 2 years geleden