Musea

Een toegankelijk museum. Hoe pakt u dat aan?

Toegang tot kunst is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vooral mensen met een visuele beperking lopen - soms letterlijk - tegen flinke barrières aan. De kunst is om iemand die niet kan kijken, toch te raken. Hoe?
Dedicon maakt het mogelijk!

Totaaladvies
Wij adviseren u bij het ontwikkelen van een programma voor mensen met een visuele beperking. En daar blijft het niet bij. Ook uw gebouw, restaurant en winkel nemen we mee in ons advies over hoe u beter toegankelijk en gastvrij kunt zijn voor deze doelgroep. Een totaaladvies dus. En de oplossingen maken wij voor u op maat. Naast producten zoals voelbare tekeningen en plattegronden, geven wij ook workshops ter verdieping van kennis op het gebied van toegankelijkheid voor mensen met een visuele beperking. Zodat uw medewerkers ál uw bezoekers gastvrij kunnen ontvangen. In ons magazine leest u alles over een toegankelijk museum voor mensen met een visuele beperking. 

Contact
Wilt u meer informatie of advies over wat wij wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten toegankelijke informatie:

Henk Wijnands
M. 06 - 20 94 29 66
E. henkwijnands@dedicon.nl

Sylvia Keijser
M. 06- 19 49 82 91
E. sylviakeijser@dedicon.nl

AddToAny