Bladmuziek

Voor mensen met een visuele beperking is het niet altijd mogelijk om muzieknoten te lezen. Bladmuziek in aangepaste leesvorm zorgt voor een vrolijke noot.

Speciale collectie bladmuziek
Dedicon beschikt over een speciale collectie van bladmuziek: in braille en gesproken vorm. Soms zijn er ook vergrotingen en letter-notatie.

Extra service voor beroepsmusici
Voor mensen die voor hun opleiding of beroep bladmuziek gebruiken is er een extra mogelijkheid. Zij kunnen een productieverzoek indienen voor muziekstukken die nog niet beschikbaar zijn in aangepaste vorm. Vanzelfsprekend kunnen zij ook gebruik maken van de bestaande collectie.

De diepte in met braille bladmuziek
Wie meer wil weten over braille bladmuziek kan terecht op kennisplatform Goede kennis. Daar vind je lesmateriaal dat zowel voor leerlingen als docenten geschikt is. Ook kan je daar terecht voor informatie over digitaal bladmuziek en vind je er reliëftekeningen van 'gewoon' muziekschrift. 

Bestellen en helpdesk
Wil je braille bladmuziek bestellen? Op Goede kennis staat precies uitgelegd hoe je dat kan doen. Voor andere vormen staat dat uitgelegd op de website van onze klantenservice.  Daarnaast is er een helpdesk die wordt bemand door ervaringsdeskundige Bert van den Brink. Via helpdeskbraillemuziek@gmail.com beantwoordt hij al jouw vragen over braille bladmuziek.

AddToAny