Overheid / non-profit

Als organisatie deelt u belangrijke informatie met de burgers. Online en op papier. Maar wist u dat drie op de tien Nederlanders moeite hebben met lezen? Daarmee mist u 30% van uw bereik.

Bereik iedereen
Wilt u dat elke doelgroep uw informatie kan lezen? Dedicon maakt uw teksten toegankelijk voor iedereen. Dat kan in verschillende vormen. (Semi-)overheden zijn vaak verplicht om alle burgers toegankelijk te informeren. Soms is dat zelfs van levensbelang. Zoals bij rampenbestrijding.

Onderscheidend MVO
Zit maatschappelijk verantwoord ondernemen in uw DNA? En wilt u zich daarmee onderscheiden? Bied uw informatie in verschillende vormen aan. Toegankelijk en wel. Dus ook voor mensen met een leesbeperking. Dan kunnen ze zelf kiezen welke vorm het beste bij hen past. Klantvriendelijk en Klantgericht.

Oplossingen voor anders lezen
Hoe maak je informatie toegankelijk voor iedereen? Dedicon is expert. Wij weten als geen ander hoe we andere vormen van lezen kunnen ontwikkelen. En hoe burgers hiermee geholpen zijn. Denk bijvoorbeeld aan audio, digitale oplossingen, de productie van vergrotingen, braille, reliëf en maatwerkoplossingen. Van advies tot productie heeft u een vaste contactpersoon voor het hele project.

Zij gingen u voor
Overheden, belangenverenigingen, stichtingen en andere non-profitorganisaties zijn klant bij Dedicon. Op www.grenzelooslezen.nl vindt u een overzicht van tijdschriften, folders en andere uitgaven die wij hebben omgezet in audio of digitale vorm. Opmerkelijke voorbeelden? Kieslijsten van gemeenteraadsverkiezingen in braille. En ook de Rijksoverheid gaat voor audio.

Bent u benieuwd waarom steeds meer organisaties toegankelijke informatie aanbieden? En wat Dedicon voor hen betekent?

  • Bas Borkus, Rijksvoorlichtingsdienst: “Dedicon zet al 5 jaar onze campagnes om in gesproken woord. Kwaliteitswerk.”
  • Geke Ruiter, Akse Media: “Weer een stap vooruit in toegankelijke informatie.”

Meer informatie
Maak uw informatie toegankelijk voor iedereen. Meer weten? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via 0486 - 486 486 of info@dedicon.nl.

AddToAny