Nieuwsbrieven

Op de hoogte blijven van aangepaste leesvormen voor het onderwijs? Dedicon brieft de laatste ontwikkelingen door. Met onze e-mailnieuwsbrieven gaat een wereld open.

Over grenzeloos leren en lezen
Onze nieuwsbrieven geven actuele informatie over grenzeloos leren en lezen voor blinden, slechtzienden en mensen met dyslexie. Iedere uitgave richt zich op een specifieke groep lezers. Zo is er een nieuwsbrief over “Onderwijs & Dyslexie. En een andere editie focust op “Leren & Studeren met een visuele beperking”. Beiden verschijnen één keer in de twee maanden. 

Goede kennis, gedeeld door Dedicon
Dedicon werkt continu aan betere producten en diensten. Er doen zich veel ontwikkelingen voor die de wereld van mensen met een leesbeperking kunnen vergroten, ook op het gebied van leren en lezen. Onze experts delen die kennis op het platform Goede kennis. Jij kunt de nieuwste artikelen in je mailbox krijgen als je je aanmeldt voor één van de nieuwsbrieven op www.goedekennis.nl/nieuwsbrieven

Interessante artikelen opzoeken uit eerdere edities? Neem dan een kijkje op Goede kennis. De artikelen die daar verschijnen, verzamelen we in onze nieuwsbrieven. 

AddToAny