Hybride producten

Gecombineerde leesvormen voor mensen met een visuele handicap
Een nieuwe uitgave in print, digitaal of in audio? Waarom kiezen als u de leesvormen ook kunt combineren? Een studieboek dat lezen en luisteren combineert zorgt ervoor dat studenten de lesstof beter tot zich kunnen nemen. Of neem een voelbare tekening van een kunstwerk met een toelichting in audio. Daarmee kunnen blinden zich pas echt een voorstelling maken.

Betere toegankelijkheid

Hoe mensen informatie tot zich nemen verschilt per persoon. De een geeft bijvoorbeeld de voorkeur aan een fysiek boek, de ander luistert liever en weer een ander combineert het liefst lezen en luisteren. Of voelen en luisteren. En dat is niet zo gek; informatie wordt toegankelijker als je verschillende leesvormen combineert!

Hoe mooi is het als je een digitaal boek kunt lezen en luisteren, waarbij een ‘karaoke-balkje’ op het scherm je laat zien wát er wordt voorgelezen? Of een voelbare plattegrond geperst in doorzichtig kunststof en gecombineerd met een onderliggende kaart in kleur, met teksten in grootletter én een toelichting in audio? Welke combinatie u ook wenst, Dedicon maakt het mogelijk!

  • Elke gewenste combinatie mogelijk
  • Geavanceerde technieken
  • Audio ingesproken door professionele stemacteurs

Hybride leesproducten

Afbeelding
een book en een e-reader
Afbeelding
zeven kinderen kijken samen op een tablet
Afbeelding
straatnaambordje in geel zwart contrast met braille, tekst en qr code, gemonteerd op verkeerslicht

Meer weten over hybride producten?

Afbeelding
Portretfoto Wendy Eldijk

Wendy van Eldijk

Productmanager / Accountmanager