Bedrijven

Als organisatie deelt u belangrijke informatie met uw doelgroep. Online en op papier. Maar wist u dat drie op de tien Nederlanders moeite hebben met lezen? Daarmee mist u 30% van uw bereik.

Bereik iedereen
Wilt u dat al uw (potentiële) klanten uw informatie kunnen lezen? Dedicon maakt uw teksten toegankelijk voor iedereen. De ene keer met een boodschap vanuit een commercieel motief. Dan weer met informatie van levensbelang. Zoals een vluchtplan in een kantoorpand.

Onderscheidend MVO
Zit maatschappelijk verantwoord ondernemen in uw DNA? En wilt u zich daarmee onderscheiden? Bied uw informatie aan in verschillende vormen. Toegankelijk en wel. Dan kan de lezer zelf kiezen welke vorm het beste bij hem past. Klantvriendelijk en klantgericht.

Oplossingen voor anders lezen
Hoe maak je informatie toegankelijk voor iedereen? Dedicon is expert. Wij weten als geen ander hoe we andere vormen van lezen kunnen ontwikkelen. En hoe uw klanten hiermee geholpen zijn. Denk bijvoorbeeld aan audio, digitale oplossingen, de productie van vergrotingen, braille, reliëf en maatwerkoplossingen. Van advies tot productie, u heeft een vaste contactpersoon voor het hele project.

Zij gingen u voor
Banken, energiemaatschappijen, zorgverzekeraars, pensioenfondsen, supermarkten zijn klant bij Dedicon. Op www.grenzelooslezen.nl vindt u een overzicht van tijdschriften, folders en andere uitgaven die wij hebben omgezet in audio of digitale vorm. Het audiomagazine van pensioenfondsen bijvoorbeeld spreekt boekdelen. Gepensioneerden die slechter gaan zien, kunnen het blad nu met hun oren lezen.

Meer informatie
Maak uw informatie toegankelijk voor iedereen. Meer weten? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via 0486 - 486 486 of info@dedicon.nl.

AddToAny