Webinars

Bij Dedicon hebben we veel kennis in huis. En die willen we graag delen. Door artikelen, interessante video's, maar ook via webinars. Onze experts vertellen jou op je eigen beeldscherm handige tips waar je direct mee aan de slag kunt. En tijdens onze interactieve online lezingen stel jij live de vragen. Zo maken we ook jou een beetje expert. 

Je luistermaatje in de klas: gesproken schoolboeken
Op dinsdag 14 november gaf productmanager Anneke een webinar over gesproken boeken en de verschillende manier om ze te beluisteren (bijv. LEX) gegeven. 

Hoe kies je het juiste schoolboek?
We maken aangepaste schoolboeken in allerlei vormen en maten. Wat voor de ene fijn werkt, vindt die andere juist niet fijn. In het webinar (live gegeven op 22 mei 2017) vertelt productmanager Anneke welke leesvormen we allemaal bieden, voor wie welke leesvorm handig is en welke ondersteuning het biedt. Het webinar terugkijken? Dat kan op Goede kennis

Zo bestel je aangepaste schoolboeken
Ook het webinar over het bestellen van aangepaste schoolboeken in onze webwinkel kun je terugkijken op Goede kennis. Deze werd live uitgezonden op 7 september. 

AddToAny