Vacature: Technisch Applicatiebeheerder

Als Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer, de continuïteit, de correcte werking en het continue verbeteren van onze bedrijfsapplicaties. Daarnaast verzorg je het autorisatiemodel van die applicaties.
Je bent het aanspreekpunt voor het applicatielandschap en de spil tussen onze organisatie, leveranciers en de IT-afdeling. Je zorgt voor het maken van werkinstructies en het opzetten en beheren van een Knowledge-base en je behandelt meldingen. Je verzorgt het releasemanagement van de bedrijfsapplicaties en stelt release-notes op. Je draagt kennis en ervaringen over aan collega’s door middel van trainingen, instructies, evaluaties en documentatie.

Over kennis gesproken


•    Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau en hebt een afgeronde ICT-opleiding op dit niveau.
•    Je hebt aantoonbaar ervaring met ERP-systemen (bij voorkeur AFAS) en bent bekend met ASL en ITIL. Ook weet je veel van databases en Windows- en Linux-besturingssystemen.
•    Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.
•    Als persoon ben je klantgericht en heb je goede communicatieve vaardigheden. Je gaat flexibel om met werkdruk en het schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
•    We verwachten van je dat je in staat bent om technische of gespecialiseerde kennis over te dragen op anderen en dat je van nature de wens tot samenwerking hebt.
•    Je bent analytisch en gaat integer om met gevoelige informatie.
 

Wat bieden we?

Een functie voor 36 uur per week, bij een prachtige, vrolijke en maatschappelijk betrokken organisatie die zich richt op de toekomst. Het salaris is conform de CAO van openbare bibliotheken en afhankelijk van kennis en ervaring. De standplaats voor deze functie is Grave, bij Nijmegen.
 

Wil je?

Wil jij onze nieuwe Applicatiebeheerder worden? Solliciteer dan nu. Stuur vóór 1 februari a.s. een sollicitatiebrief met cv naar de afdeling P&O via het e-mailadres peno@dedicon.nl. Als je eerst inhoudelijke vragen hebt over deze functie, dan kun je deze stellen aan Arno van Hout, Manager Operationeel Beheer via telefoonnummer 0486-486140.