Vacature Senior medewerker Finance & Control

We zoeken een allround en ervaren financial
We zoeken een allround en ervaren financial voor onze organisatie. Jij weet van cijfers leesbare rapportages te maken en adviseert je collega’s over financiële vraagstukken. Naast cijfers analyseer je ook de bedrijfsprocessen en overtuig je collega’s hoe het beter kan.

Als financial in hart en nieren maak je deel uit van de afdeling Finance & Control. Je collega’s hebben ieder hun eigen verantwoordelijkheidsgebied (debiteuren, crediteuren en de administratie m.b.t. projecten, salarissen en urenregistratie). Jij bent de vraagbaak voor het overkoepelende proces en neemt de verantwoordelijkheid voor een juiste, volledige en tijdige financiële administratie. Je komt in een leuk team met een informele werksfeer. F&C bestaat met jou erbij uit zeven medewerkers.

Je bewaakt de financiële cyclus stap voor stap en door je cijfermatig inzicht en analytisch vermogen weet je hoe de organisatie er  financieel voor staat. Samen met de afdeling werk je mee aan en coördineer je de maandafsluiting. Je maakt transparante rapportages en weet de processen achter deze cijfers te analyseren. 

Met de juiste onderbouwing geef je collega’s gevraagd en ongevraagd advies. Samen met (afdelings-)managers werk je aan het optimaliseren van de financiële en bedrijfsprocessen. Je neemt hierin ook graag zelf het initiatief. 

Door je jarenlange ervaring in een soortgelijke functie ben je de sparringpartner van de manager Finance & Control (tevens MT-lid) en overtuig je ook andere managers binnen Dedicon met jouw cijfers. Je bent verantwoordelijk voor de grootboekadministratie, BTW aangiften en liquiditeitsprognose. Het opstellen van de jaarrekening en deze afstemmen met de accountant is voor jou geen rocket science. De kwaliteit van de administratieve processen en interne beheersing (AO/IB) behoort ook tot je takenpakket.

Ervaring met AFAS Profit is een grote pré. In deze functie ben je namelijk als functioneel beheerder verantwoordelijk voor de financiële processen en rapportages.

We zoeken een collega met een afgeronde HBO opleiding in een bedrijfseconomische of administratie richting (F&C / BE) die naast gedegen kennis van (en plezier in) het vakgebied ook kan adviseren en communiceren. Een mooie functie waarbij zowel finance als control een belangrijke rol spelen. 

Ons aanbod

Een verantwoordelijke en afwisselende functie voor 36 uur per week (32 uur is bespreekbaar). Het salaris ligt tussen € 3.073,- en € 3.958,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Bij Dedicon vinden we ontwikkeling belangrijk en hebben daarom ook voldoende mogelijkheden om een gerichte opleidingen te volgen. Daarnaast geldt de CAO Openbare Bibliotheken. De standplaats voor deze functie is Grave. 

Solliciteren?

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan via onderstaande link met CV en motivatie. Als je inhoudelijke vragen hebt over deze functie, bel dan met Erik Horst, Manager Finance & Control, via telefoonnummer 0486-486486. Reageer vóór 16 december via deze link

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.