Waar kan ik voorlezen?

Over de locaties Grave en Rijswijk

Rijswijk (bij Den Haag)

In Rijswijk worden fictie, non-fictie, school- en studieboeken voorgelezen. Het varieert van bestsellers en jeugdboeken tot fantasy en literaire romans die in de boekhandels en bibliotheken te vinden zijn. Daarnaast schoolboeken voor basis- en middelbaar onderwijs, zoals verschillende taalmethodes, geschiedenis, aardrijkskunde en de exacte vakken. Maar ook studieboeken voor (v)mbo, praktijkonderwijs, hbo en wo.

Dedicon Rijswijk
J.C. van Markenlaan 3 (7e etage)
2285 VL  Rijswijk

Routebeschrijving

Het gebouw van Dedicon te Rijswijk

Dedicon Rijswijk (bij Den Haag) zit in een flatgebouw op de 7e etage. Vanaf station Rijswijk (uitgang Piramideplein) is het ongeveer 10 minuten lopen, via het winkelcentrum In de Boogaard. Steek vanuit het winkelcentrum de Prinses Beatrixlaan en de grote parkeerplaats over. In het flatgebouw links van het BP tankstation is Dedicon gevestigd.

Kom je met de auto, parkeer deze dan in de parkeergarage ‘Q-park In de Boogaard P1’ (Prinses Beatrixlaan 969). Dit is de parkeergarage tegenover de Albert Heijn. Als deze vol is kun je ook parkeren in ‘Q-park In de Bogaard P4’. Deze heeft de ingang tussen de LeenBakker en SoLow (in het verlengde van de Prinses Irenelaan). Als vrijwilliger kun je een gratis uitrijkaart krijgen bij Dedicon. Parkeren in de wijk achter het gebouw is lastig en kan je een boete opleveren.

Grave (bij Nijmegen)

In Grave worden ook romans en non-fictie voorgelezen. Maar ook kranten en tijdschriften. Van de Libelle en LINDA tot Voetbal International, De Groene Amsterdammer en de Kijk.

Dedicon Grave
Traverse 175
5361 TD  Grave

Routebeschrijving

Het gebouw van Dedicon te Grave

Dedicon Grave ligt dichtbij Nijmegen en is met openbaar vervoer bereikbaar met bus 99 (Nijmegen – Uden v.v.). Vanaf de halte Stoofweg is het 3 minuten lopen naar ons gebouw. Bij het gebouw zijn tevens (beperkte) parkeerplaatsen beschikbaar voor als je met de auto komt.