Communicatiespecialist

Siem (13) heeft dyslexie en wil graag bioloog worden. Dat is een ambitieuze wens. Zeker omdat hij voor zijn studie veel moet lezen. Toch is het mogelijk. Want geen enkele leesbeperking hoeft een leerbeperking te zijn. Dedicon ontwikkelt en produceert schoolboeken die Siem en zijn vrienden wѐl kunnen lezen. Denk aan boeken in audio, als vergroting, als digitale bestand en voor zijn blinde vriend ook in braille.
Met deze aantrekkelijke oplossingen helpen we leerlingen zoals Siem op een plezierige en succesvolle manier door hun schoolcarrière. Maar dan moet zijn school wel weten welke oplossingen er zijn, hoe deze besteld moeten worden en wat daarvoor nodig is. Maak jij hier graag (je) werk van? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij vragen

We zijn op zoek naar een ervaren communicatiespecialist met een ondernemend karakter die in staat is om een strategisch communicatieplan op te stellen en hierop creatieve campagneconcepten ontwikkelt. Vanuit jaarlijkse campagnethema’s produceer je grotendeels zelf de middelen die hieruit voortkomen en die aansluiten op de belevingswereld van onze doelgroepen in de educatieve markt. Je kunt hierbij denken aan:

 

  • de organisatie van beurzen en evenementen
  • de productie van folders en instructievideo’s
  • het geven van webinars
  • het ontwikkelen van webteksten en nieuwsbrieven

De nadruk van de functie ligt op creatie en productie. Je doet dit in nauwe samenwerking met je collega’s op de afdelingen communicatie en productmanagement. Ben jij de communicatiekanjer met de maakt-het-mogelijk-mentaliteit? Solliciteer dan vandaag nog. Kandidaten met kennis van de educatieve markt en van het onderwerp toegankelijkheid hebben een pré.

 

Wij bieden

Een jaarcontract voor 24 uur per week (uitbreiding is bespreekbaar) met zicht op verlenging voor onbepaalde tijd en (bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden). Je wordt ingeschaald conform de CAO voor openbare bibliotheken in schaal 9 (maar voor Siem ben je onbetaalbaar!). De functie is per direct beschikbaar.

 

Solliciteren

Heb je nog vragen of wil je toelichting, bel dan even met Bart Vroom op (0486) 486 486. Kijk voor meer inspiratie op www.dedicon.nl.

 

Solliciteer voor 14 oktober via deze link