Innovatie

Innovatie-unit; de Paarse Kamer
De wereld verandert. En mensen veranderen ook. Het is dus noodzakelijk dat Dedicon blijft vernieuwen. En dat doen we. We gaan de uitdaging aan om nieuwe ontwikkelingen en behoeftes van mensen met een visuele beperkingen samen te brengen. Innovatie zit verweven in onze hele organisatie. Onze innovatie-unit ‘de Paarse Kamer’ is de motor van innovatie binnen Dedicon.

Innovatie

In de wereld om ons heen worden iedere dag nieuwe ideeën uitgevonden. Uitvindingen die de wereld van mensen met een visuele beperking kunnen vergroten. Ons innovatieteam brengt die werelden samen. Zij zorgen voor praktische en nuttige toepassingen voor mensen met een visuele beperking. Met nieuwe technieken, ontwikkelingen en samenwerkingen. Soms verrassend, vaak origineel en altijd toegankelijk. 

Samen naar beter

Co-creatie. Dat is wat van een idee, werkelijkheid maakt. Samenwerking is een belangrijke pijler van innovatie. Ben jij die nieuwe start-up die expertise nodig heeft? Of willen jullie als organisatie toegankelijkheid op een vernieuwende manier een plek geven? Hebben jullie oplossingen en willen jullie graag samen werken? Kom in contact met ons innovatieteam. En ontdek de mogelijkheden om samen te werken voor mensen met een leesbeperking. 

Meer weten over de Paarse Kamer?

Afbeelding
Portretfoto Davy Kager

Davy Kager

Productmanager

Afbeelding
Portretfoto Mariska Sturkenboom

Mariska Sturkenboom

Subsidiespecialist

Afbeelding
Portretfoto Tijnie Jansen

Tijnie Jansen

Specialist Spraak