Desiree Pluijgers

Leesafspraken plannen, mails versturen, productie bewaken, mensen enthousiasmeren, een gastvrouw zijn voor de vrijwilligers… het is zomaar een greep uit de dagelijkse werkzaamheden van Desiree.

Als assistent manager audioproductie ben ik een belangrijke schakel tussen de vrijwillige voorlezers/collega’s en de voor te lezen kopij van de kranten en tijdschriften. Een wekelijkse puzzel om de voorkeuren en mogelijkheden van onze vrijwilligers af te stemmen op de vaste leverdagen van al onze week- en maandbladen. Gelukkig ben ik goed in puzzelen!

Voorlezers op nummer 1

Ik ben altijd in voor een gezellig praatje, want ik vind het belangrijk dat vrijwilligers zich thuisvoelen als ze in Grave komen. Onze boekenlezers komen veelal ’s avonds en op zaterdag dus die zie ik minder, maar ook voor hen probeer ik evenveel aandacht te hebben.

Mijn favoriete tijdschrift in onze collectie? Dat is natuurlijk “Onze Hond”. Naast mijn baan bij Dedicon ben ik namelijk nog een dag in de week aan het werk als hondentrimster in een hondenkapsalon. Mijn eigen hond Boris neem ik dan altijd gezellig mee. Die komt net als onze vrijwillige voorlezers van mij geen aandacht te kort!

Afbeelding
Portretfoto Desiree

Desiree Pluijgers

Assistent Manager