Zelf informatie toegankelijk maken

Speciaal voor gemeenten, musea en andere bedrijven hebben wij samen met een aantal partners een boekje ontwikkeld met praktische oplossingen. Kleine aanpassingen hebben al snel een groot effect. Voor u een kleine moeite, voor uw burgers een groot gewin. Met 10 praktische tips uit het boekje vergroot u de toegankelijkheid van uw informatie aanzienlijk. Het boekje is gratis en is uitstekend geschikt voor managers, beleidsmakers en iedereen die zich bezighoudt met toegankelijkheid.

Voor mensen zonder een beperking maakt toegankelijkheid dingen makkelijk. Voor mensen met een beperking maakt het dingen mogelijk. Toegankelijkheid raakt dus iedereen: ouderen, kinderen, digibeten, slechtzienden, dyslectici, kleurenblinden, hoogopgeleiden, laaggeletterden.

Het boekje bevat 10 sleutels tot eenvoudige oplossingen. Kleine aanpassingen kunnen namelijk al een groot effect hebben. Deze maken dingen mogelijk voor mensen met een beperking en makkelijk voor iedereen. Maar ook prettig, bruikbaar en comfortabel.

Om de maatregelen uit te voeren is samenwerking nodig. Daarom richt deze gids zich op iedereen in de organisatie: managers, uitgevers, beleidsmakers, ontwerpers, ontwikkelaars, redacteuren en schrijvers.

Bestel het boekje gratis bij Dedicon en start zelf met het toegankelijk maken van informatie in uw organisatie.

Meer weten over informatie toegankelijk maken?

Afbeelding
Portretfoto Hans Beerens

Hans Beerens

Manager Toegankelijkheid

Afbeelding
Portretfoto Davy Kager

Davy Kager

Productmanager