Hoe toegankelijk is uw gemeente?

Gemeenten die concrete stappen willen zetten om toegankelijk en inclusief te worden, kunnen bij Dedicon terecht voor inspiratie, kennis en advies. Maar vooral voor concrete oplossingen. Dedicon maakt informatie toegankelijk.

Informatie toegankelijk
Toegang tot informatie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vooral mensen met een visuele beperking lopen - soms letterlijk - tegen flinke barrières aan. Nederland telt 800.000 mensen met dyslexie, 350.000 blinden en slechtzienden en 2.500.0.00 laaggeletterden. Als gemeente deelt u belangrijke informatie met de burgers. Online en op papier. Hoe toegankelijk zijn uw informatiefolders, formulieren, correspondentie of uw gebouw voor blinden en slechtzienden? Bij Dedicon werken we dagelijks aan praktische oplossingen die invulling geven aan het VN-verdrag. Dedicon maakt informatie toegankelijk.

10 tips toegankelijkheid
Speciaal voor gemeenten heeft Dedicon een boekje ontwikkeld met praktische oplossingen. Kleine aanpassingen hebben al snel een groot effect. Voor u een kleine moeite, voor uw burgers een groot gewin. Met 10 praktische tips uit het boekje vergroot u de toegankelijkheid van uw informatie aanzienlijk. Het boekje is gratis en is uitstekend geschikt voor managers, beleidsmakers en iedereen die zich bezighoudt met toegankelijkheid. Laat u inspireren en bestel het boekje vandaag.

In de nieuwsbrief van de VNG staat ons magazine over toegankelijkheid inclusief een interview met Otwin van Dijk , burgemeester van Oude IJsselstreek en ambassadeur voor het VNG-project Iedereen doet mee!

Contact
Wilt u meer informatie of advies over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten toegankelijke informatie. Stuur een e-mail naar zakelijkedienstverlening@dedicon.nl

AddToAny