Slimme wegwijzers

‘Pratende’ informatiebordjes
Boodschappen doen, een werkbezoek in de stad of een etentje buiten de deur. Momenten waarop je vaak een stukje moet wandelen. Voor wie kan zien is het geen enkel probleem de weg te vinden en zich te oriënteren. Met straatnaambordjes, markante herkenningspunten of navigatie is dat eenvoudig. Maar als je blind of slechtziend bent kan een korte wandeling veel hindernissen met zich meebrengen. Dedicon heeft een slimme, praktische oplossing ontwikkeld: Praatplaatjes.

Ook informatie in audio

Slimme wegwijzers zijn bordjes met leesbare, voelbare én hoorbare informatie. Dankzij een innovatieve 3D-techniek kunnen deze bordjes worden voorzien van tekstopdruk, braille en afbeeldingen. Ze zijn zeer bestendig tegen invloeden van buitenaf. En daarmee is het aantal toepassingen eindeloos. Daarnaast kunnen ook QR-codes op de bordjes worden geprint voor informatie in audio.

Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie of een advies op maat voor uw gemeente. We vertellen u graag meer over onze producten en diensten op het gebied van toegankelijke informatie.

Meer weten over slimme wegwijzers

Afbeelding
Portretfoto Davy Kager

Davy Kager

Productmanager

Afbeelding
Portretfoto Henk Wijnands

Henk Wijnands

Accountmanager

Andere hybride leesproducten

Afbeelding
een book en een e-reader
Afbeelding
zeven kinderen kijken samen op een tablet

Inspirerende case

Afbeelding
gemeentekantoor Grave