EPUB3

Toegankelijke elektronische publicaties
U wilt een elektronische publicatie waarbinnen het makkelijk navigeren is? Een ebook waarin korte videofragmenten zijn opgenomen? Of een magazine met audio, geschikt voor karaokelezen? EPUB3 biedt dan uitkomst. Met EPUB3 wordt lezen een aantrekkelijke multimediale belevenis. Voor iedereen.

EPUB-bestanden: toegankelijk en gebruiksvriendelijk

Dedicon voorziet de EPUB3-bestanden van een heldere, navigeerbare structuur, zodat deze ook toegankelijk zijn voor mensen met een leesbeperking. EPUB3-bestanden zijn dan ook op iedere gewenste manier te lezen: met een brailleleesregel, tekst-naar-spraak, een grotere schermweergave of met een makkelijker leesbaar lettertype. Met de EPUB-bestanden van Dedicon heeft u tegen een voordelig tarief, vrij van royalty’s, een toegankelijk bronbestand in handen. En vanuit dat ene bronbestand kunnen weer verschillende contentvormen en -formaten worden uitgeleverd. Bijvoorbeeld digitaal, print, audio of online. En dat biedt onmiskenbaar kansen en commerciële voordelen.

Geavanceerde mogelijkheden

Omdat EPUB3 is gebaseerd op HTML5, CSS3 en Javascript, is het eenvoudig om interactieve elementen, animatie, navigatie, audio en video toe te voegen. Zo is het mogelijk om bewegende beelden te ‘embedden’ in een digitaal boek. Of woorden in de tekst met een meeleesbalkje aan te duiden: karaokelezen. EPUB3 is uitermate geschikt voor publicaties met veel grafische elementen. Kortom, alle geavanceerde mogelijkheden van een moderne website komen met EPUB3 binnen handbereik.

De voordelen van onze EPUB3-bestanden:

  • Toegankelijk en gebruiksvriendelijk
  • Geschikt voor publicaties met complexe lay-out
  • Geschikt voor multimediale, interactieve content
  • Op veel devices te gebruiken 
  • Zonder internetverbinding toegankelijk

Andere hybride leesproducten

Afbeelding
een book en een e-reader
Afbeelding
straatnaambordje in geel zwart contrast met braille, tekst en qr code, gemonteerd op verkeerslicht